Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace ... Přečtěte si dokument Zásady ochrany osobních údajů

Nová místa v průvodci - túra Bielovodskou dolinou

Díky víkendovému výletu v září přibyly v průvodci nová místa a nové fotografie.

Po delší době na on-line průvodci Vysokými Tatrami opět přibyly další místa. Konkrétně některé místa z Bielovodské doliny a některé z Velické doliny. K některým z míst, která zde z těchto dolin byla již dříve, byly přidány fotografie.

 

Radim a Honza na Polském hřebenu.
Radim a Honza na Polském hřebenu.

V nejbližších dnech se také objeví nové fotografie ze spodní části Studené doliny v okolí Rainerovy chaty a vodopádů Studené doliny.

V září jsem byl totiž s jedním kamarádem na víkend ve Vysokých Tatrách. Cílem bylo projít Bielovodskou dolinu, ve které jsem já osobně ještě nebyl a byla to jedna z mála turisticky značených tras, které jsem v Tatrách ještě neprošel.

Naše trasa vedla z Tatranské Polianky Velickou dolinou až na Poľský hrebeň a poté jsme klesali Bielovodskou dolinou až do Lysé Poľany. Ukázalo se, že jsem ve svém věku ještě schopen absolvovat devíti hodinovou túru, samozřejmě v tom čase jsou i přestávky :-).

Ostatně přečíst si o tom můžete na www.cestovatele.info.